Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesince farklı bölgelerde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm projeleri hakkında, müteahhit ve mimarlara görsel sunum eşliğinde bilgilendirme yaptı.
Melikgazi Belediyesi olarak Küçükali, Anbar, Battalgazi ve Yıldırım Beyazıt Mahallerinde yapımı tamamlanan, devam eden veya ikinci etaplarına başlanılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak Kentsel Dönüşüm Projesi ile adeta mahalleleri yeniliyoruz. Sadece binaların yenilenmesini yapmıyoruz. Bu alanlara sosyal tesisleri, çocuk oyun alanları, kamu hizmeti için binalarda inşa ediyoruz. Okulu, sağlık ocağı ve camileri ile yeniden bir semt inşa ediyoruz. Bizim bu başarılı çalışmalarımız örnek gösterilmektedir. 2022 yılında yapımı devam eden veya yeni yapımına başlanılan projelerimiz ile ilgili görsel bir toplantı yaptık. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz Kentsel Dönüşüm Projemiz hakkında bilgi aktardığımız toplantımıza katılımları ve katkıları için tüm mimar ve müteahhitlerimize teşekkür ediyorum. Melikgazi'mizi ileriye taşıyacak daha nice projeleri hep birlikte başaracağız.” dedi.
Müteahhitler olarak iyi ve uyumlu çalışma yaptıkları kurumun Melikgazi Belediyesi olduğunu ifade eden KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan, bu toplantı ile Melikgazi Belediyesi’nin inşaata, kentsel dönüşüme ve yapı müteahhitlerine verdiği önemin bir ifadesi olduğunu kaydetti.
Bilgi ve tecrübelerin paylaşımı açısından son derece önem arz eden bu toplantıların tekrarlanmasını isteyen Müteahhit Ali Aydın ise, Melikgazi Belediyesi’nin başarısında yapılan işlerde ilgili kurum ve kuruluşlar, mesleki oda ve dernekler ile her zaman istişare içerisinde olması ve birlikte çalışmasının sonucu olduğunu söyledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.