MELİKGAZİ’DE CAZİP FİYATLARLA EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

MELİKGAZİ’DE CAZİP FİYATLARLA EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

PALANCIOĞLU: FİYATLARI OLDUKÇA MAKUL SEVİYEDE TUTTUK

Vatandaşların ev sahibi olması için uygun ve en cazip fiyatlarla Küçükali ve Anbar Mahallesi’nde bulunan 81 adet kentsel dönüşüm dairesini satışa çıkaran Melikgazi Belediyesi 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 15.00'te ihale yapacak.

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan Küçükali ve Anbar Mahallesi’nde tamamlanan daireler en düşük 160 bin, en yüksek ise 300 bin TL’den satışa sunulacak.

Vatandaşların uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ile ev sahibi olacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan dairelerimiz oldukça makul ve cazip fiyatlara satışa çıktı. Vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştirmek için fiyatları oldukça makul seviyede tuttuk. Küçükali ve Anbar Mahallelerinde inşa edilen çok katlı binalardaki lüks daireler birinci sınıf malzeme ile inşa edildi. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun hükümlerine göre satışa sunulacak. Dairelerimiz oturmaya hazır. 115 metrekareden başlayarak, 175 metrekareye kadar çıkan daireler, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İhale Gültepe parkı yanında bulunan açık otoparkta saat 15.00'te yapılacak. Ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı ihalemize bekleriz. İhale ile satışa sunulacak olan daireler hakkında bilgi almak isteyenler 252 1764 nolu telefonu arayabilir.” değerlendirmesinde bulundu.

İhale için www.melikgazi.bel.tr adresinden bilgi alınabileceğini bildiren Başkan Dr. Palancıoğlu, açık ve şeffaf bir ihale ile hem ekonomiye hem de Melikgazi’ye yatırımlar için gelir sağlanacağını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”