Mevlana Mahallesi´nde bulunan Papatya Caddesi ile Dağıstan Caddesi arasında yeni açılan bağlantı yolunda alt yapı çalışmaları başladı. Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, alt yapı çalışmalarından sonra viyadüğe bağlantı sağlayacak yolun asfaltının da serileceğini söyledi.
Bölge halkının ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini ifade eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Mevlana Mahallesi´nde yeni bağlantı yolumuzu açıyoruz. Burası bizim için önemli bir yol. Yeni viyadük yoluna bağlantısı var. 300 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde olan yolumuza 1500 ton asfalt sereceğiz. Aynı zamanda da yolun başlangıcında yapımı devam eden Abdülhamid Han Cami´yi 15-20 gün sonra ibadete açacağız. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hayırseverimize teşekkür ediyorum. Buranın hemen yanı başında yeni açtığımız Havva-Durak Demir okulumuz var. Dolayısıyla burası yoğun kullanılan bir yer. Burada hem cami hem okul ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı giderdik. Talas Belediyesi olarak Talas´a güzel hizmetler ediyoruz. İnşallah bu bağlantı yolu ile birlikte viyadüğe de hazırlık yapmış oluyoruz. Mevlana Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun.? dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.