MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve milletvekili adayları Kayseri´yi karış karış dolaşarak çalışmalarına devam ediyor. MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve 27. Dönem adaylarının Develi´de katıldığı iftar programında Cumhur İttifakı´nı anlatarak oy istediler.
Çalışmalarına hız kesmeden Kayseri´yi dolaşan adaylar, gündüz ilçe ve mahallelerde vatandaşla kucaklaşıp, akşamda iftar programlarına katılarak Cumhur İttifakı´nı anlatmaya devam ediyorlar. Develi´de katıldıkları iftar programında konuşma yapan MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Cumhur ittifakını anlatarak ?Seçim kararı alındığından bu yana önce aday adaylarımız şimdi de listelerin açıklanması ile birlikte adaylarımızla beraber sahada dur durak bilmeden çalışıyor, Cumhur İttifakı için oy istiyoruz. MHP Kayseri İl Teşkilatı olarak Cumhur İttifakının en güçlü temsilcisi olarak sahalardayız, çalışıyoruz. İçiniz rahat olsun MHP olarak görevimizi yerine getiriyoruz. İlçeleri, mahalleleri ziyaret ediyor, vatandaşımızla selamlaşıp gönüllerini alıyoruz? dedi. 15 Temmuz´u hatırlatarak konuşmalarına devam eden Tok ?Bizim haricimizde kim varsa devletimizin karşısında duruyor. Seçilmiş olan iktidarın yanında MHP´nin neden milim oynamadan durduğu anlaşılıyor. MHP olarak Cumhur İttifakı´nın nedenlerini iyi tespit ettik. Bugüne kadar gelen süre içinde Kayseri İl Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, ittifaka uygun davranıyoruz. Türk Devleti´nin yanında duruyoruz. Ne zaman Türk Devleti´ne karşı yapılan bu hain saldırılar son bulur, o zaman kendi siyasi hayatımıza döneriz. Bugün ki siyasetimiz tamamen yüce Türk Devleti´nin lehine olacaktır. Bunun için karşınızdayız ve sizlerden oy istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde oy verin MHP´yi meclise güçlü bir şekilde gönderin? ifadelerini kullandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.