Siyaset
08 Ağustos 2023 - 16:07
Güncelleme: 08 Ağustos 2023 - 16:07

MHP Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

EDİTÖR

admin1

Haberi Sesli Oku

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yerel seçim çalışmalarına 24 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başladıklarını belirterek yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkacağını belirtti. Özdemir ayrıca, CHP’de olan 11 büyükşehir belediyesinin Cumhur İttifakı’na geçmesini hedeflediklerini de söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçim çalışmalarına 24 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada CHP’de bulunan 11 büyükşehir belediyesinin el değiştirerek Cumhur İttifakı’na geçmesine yönelik yaptığı konuşmaya değinen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; “MHP gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede elimizden geldiğince böyle günlerde bilhassa TBMM'nin tatil olduğu günlerde hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz genel başkanımızın talimatı ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak 24 Temmuz 2023 tarihi itibari ile yerel seçim çalışmalarına başlamış olduk. Bu çerçevede de Cumhur İttifakı anlayışı çerçevesinde MHP var olan belediyelerini korumak ve bu sayıyı daha da arttırmak üzere başta Cumhuriyet Halk Partisi’nde bulunan 11 büyükşehir belediyesi olmak üzere buraları Cumhur İttifakı’nın kazanması ile sonuçlandıracak bir anlayış ile çalışma ve çabalarını sürdürüyor” dedi.

"Yerel yönetimlerde zafer kazanmak istiyoruz"
CHP'li belediyelerin hizmet noktasında yetersiz olduğunu belirten Özdemir; “CHP belediyeciliğinin Türkiye’de ne yazık ki geldiği vasat nokta çok ciddi sıkıntılara sebep olmuş, vatandaşlarımıza zarar vermiştir. İzmir’e bakıyorsunuz körfezin ne yazık ki kirletildiği gerçeği ile şehirleşme anlamında orada ki belediyenin faaliyetlerini sürdürememesi ile karşı karşıyayız. İstanbul’a bakıyorsunuz keza benzer sorunlar sıkıntılar var. Vatandaşa verilen tutulmayan sözler var, Ankara’ya bakıyorsunuz neredeyse refüjlerde bulunan bitkilerin çiçeklerin dahi sulanamadığı belediyenin hiçbir projeyi geliştiremediği, gerçekleştiremediği bir anlayış ve bununla beraber yine genel başkanımızın ifade ettiği 11 büyükşehir belediyesindeki sıkıntılar. Bu sıkıntıları ortadan kaldırabilmek üzere nasıl ki aziz milletimiz 14 Mayıs’ta kendi iradesi ile Cumhur İttifakı’nı yetkilendirdiyse merkezi idare anlamında elde edilen bu zaferi destekleyerek yerel yönetimlerde de zafer kazanmak istiyoruz” dedi.

"Başarımızı sürdürmeyi murat ediyoruz"
Cumhur İttifakı’nın Kayseri’de güzel temsil edildiğini ve yerel seçimlerde bu başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini belirten MHP’li Özdemir, sözlerini şöyle noktaladı; “Cumhur İttifakı, Kayseri’de bu anlam da zaten örnek bir il, Türkiye’ye örnek bir il 16 ilçemizin tamamı yine Cumhur İttifakı tarafından temsil ediliyor. İnşallah bu başarımızı bu dönemde de yerel seçimlerde de arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Gayretliyiz, istekliyiz çünkü biz aziz milletimizin hizmetindeyiz. Başka gündemlerin peşine takılmıyoruz. MHP kendi gündemini takip etmek sureti ile hem şehrimizin hem Türkiye’nin meselelerini yakinen takip ediyor, bunlar ile ilgileniyor çözüm önerilerini ve politikalarını hem getiriyor hem geliştiriyor. Bu çerçevede de inşallah önümüzdeki dönemde de ifade ettiğim gibi başarımızı sürdürmeyi murat ediyoruz.”

Haber Kaynak : RHA

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14