MMO BAŞKANI VAROL, 17 ARALIK ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

VAROL, 17 ARALIK 2016’DA HAİN SALDIRIDA ŞEHİT DÜŞEN 13 ASKERİMİZİ ANDI

MMO BAŞKANI VAROL, 17 ARALIK ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
Güncel 16.12.2020 17:08:00

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, 17 Aralık 2016’da hain saldırıda şehit düşen 13 askerimizi andı. Başkan Varol, terör saldırılarının ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacağını, teröristlere göz açtırılmayacağını söyledi.

Yapılan hain saldırıda teröristler huzur şehri olan Kayseri’de bir saldırı başlatılırsa Türkiye’de bir şeylerin değişeceğine inandıklarını fakat Kayseri’nin şehitlerini bağrına bastığını ifade eden Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol; “Tüm şehitlerimizle beraber 17 Aralık'ta şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Türk Milleti, ordusuyla bir bütün. Bu bütünlüğü her safhada görüyoruz. Her zaman Türk ordusu ve mensupları şunu dedi; 'Hiçbir zaman, hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak'. Allah'a hamdolsun şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmamaya da devam ediyor. Kayseri'de düzenlenen saldırının talimatını veren terörist Diyarbakır'da etkisiz hale getirilmişti. Çok şükür şehitlerin kanı yerde kalmadı. Her damla kanın hesabını sorarız, çünkü biz Türk Milleti’yiz. Dünden bugüne şehitlerimizle, gazilerimizle biz varız, yarın da şehitlerimiz ve gazilerimizle var olacağız. Türk Milleti olarak hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayız. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece şehit ve gazi olmak için hazır olanlar var. Bizler var olduğumuz sürece hiçbir namahrem el al yıldızlı al bayrağımıza dokunamayacak, vatanımıza zarar veremeyecek, ezanımızı dindiremeyecek. 17 Aralık günü şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi Belediyesi’nden kamu ihale mevzuatı eğitimi

Melikgazi Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve personelin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla Kayseri genelindeki belediyeler ve kamu kurumlarını kapsayan geniş katılımlı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi düzenledi.

Başkan Çolakbayrakdar’dan Üç Aylar mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, üç ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında, "Üç ayların tüm İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Kayserispor - Konyaspor maçını Ömer Tolga Güldibi yönetecek

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig maçını hakem Ömer Tolga Güldibi yönetecek.

Talas’ta savunma sanayii zirvesi: Geleceğe teknolojik ve stratejik bakış

Talas Belediyesi, yenilikçi belediyecilik anlayışı ve Başkan Mustafa Yalçın’ın vizyoner liderliği doğrultusunda, Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki birikimini ve geleceğe dönük perspektifini Talas’ta buluşturuyor.

Çolakbayrakdar’dan öğrencilere mesaj: "Güçlü Türkiye’nin temeli donanımlı gençliktir"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Yenimahalle’sinde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Talas’ta Üç Aylar coşkuyla karşılandı

Talas Belediyesi, rahmet, bereket ve arınma mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlangıcını, Regaip Kandili’nin huzur veren atmosferinde düzenlenen anlamlı bir programla karşıladı.

Kadınlar temizlik aşklarını parklara da yansıtıyor

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı kadınlar, ilçede bulunan parkları kadın eli ile güzelleştiriyor.

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.