AK Parti İl Başkanlığı´nın bu günkü ziyaretçileri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri idi.
Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; bereketli bir toplantı oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle son dönemde sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz ağırlıklı olarak devam ediyor. Zaman zamanda fırsat buldukça bizlerin ziyaretleri devam ediyor. Bizi ziyaret etmek isteyen STK lara kapımız her zaman açık. Ben bu ziyaretlerinden dolayı kendileri ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz dedi.
MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu´da, MÜSİAD olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk bu ikinci ziyaretimiz bizleri kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Olgunharputlu, STK lar ve İş Dünyası ile ilgili hassasiyetinizi biliyoruz. Bizlerde görevimizi layıkı ile yerine getirme gayretinde olan bir STK´ yız. Hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı bir brifing vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız yaptığı hizmetleri anlattı. Kullandığımız hizmetlerin aslında hayatımıza ne kadar etki ettiğini hissettik. Büyükşehir belediyesinin sadece ulaşım noktasında değil sadece alt yapı noktasında değil üst yapıda da eğitim ve kültür alanında da çok başarılı işler yaptığını biliyor ve destekliyoruz dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.