NNYÜ´DE

NNYÜ´DE

İNSAN HAKLARI SLOGAN VE AFİŞ ÖDÜLÜ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi´nde (NNYÜ) düzenlenen İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin kabulünün 70´inci yılı kutlamaları kapsamında Kayseri İl İnsan Hakları Kurulunun 10 Ocak 2018 tarihli kararıyla NNYÜ´de düzenlenen İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Rektörlük Salonunda düzenlenen ödül törenine NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Yarışma Komisyonu Üyesi akademisyenler ve iki yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.

Yarışma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hülya Uçar törende yaptığı konuşmada yarışma hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Hülya Uçar, ?Toplumda ve üniversitemiz öğrencileri arasında insan hakları bilincinin geliştirilmesi, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirisi ve bu bildirinin kabulünün 70. yılı konusunda farkındalık oluşturulması için slogan ve afiş yarışması düzenlenmiştir. Slogan yarışmasına 20 öğrencimiz 57 slogan ile katılmıştır. Afiş yarışmasında ise öğrencilerimiz tarafından Slogan yarışmasında dereceye giren sloganlardan herhangi birisini kullanarak tasarladıkları afişler değerlendirilmiştir. 25 öğrencimiz 38 afiş tasarımı ile yarışmaya katılmıştır? dedi.

NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney ise İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasına katılan öğrencilere teşekkür etti, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Konuşmalardan sonra Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Yarışma Komisyonu Başkan ve Üyeleri Prof. Dr. Hülya Uçar, Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Alemdar ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Okur, İnsan Hakları Slogan ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor