Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin okçuluk sporuna verdiği destekler ulusal ve uluslararası alanda şampiyonluklar getirmeye devam ediyor. Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun´da düzenlenen Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası´nda Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. sporcusu Gizem Elmaağaçlı Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşattı.
Samsun´da gerçekleştirilen 2019 Salon Avrupa Şampiyonası´nda Makaralı Yay Bayanlar Kategorisinde yarışan sporcumuz Gizem Elmaağaçlı finalde Alexandra Savenkova karşılaştı. 146-146 biten karşılaşmada beraberlik atışları sonrasında rakibini geçen Gizem Elmaağaçlı Avrupa Şampiyonu oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. sporcularının şampiyonadaki başarısı Gizem Elmaağaçlı´nın Avrupa şampiyonluğu ile sınırlı kalmadı. Şampiyonada ayrıca Milli Sporcumuz Büşra Nur Gürlek´in bulunduğu Makaralı Yay Genç Bayan Takımımız gümüş madalya, Milli Sporcumuz Gizem Elmaağaçlı´nın bulunduğu Makaralı Yay Bayan Takımımız ise bronz madalya kazanma başarısını gösterdi.
BAŞKAN ÇELİK SPORCULARIMIZI KUTLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Avrupa Şampiyonası´nda bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik etti. Ata sporumuzu olan okçuluğa destek verilmesi halinde dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaracağımızı her fırsatta dile getirdiğini hatırlatan Başkan Mustafa Çelik, ?Sporcularımız katıldıkları her şampiyonada madalyalar alarak haklılığımızı bir kez daha kanıtlıyorlar. Şimdiye kadar şehrimize birçok madalya kazandıran Şampiyon Sporcumuz Gizem Elmaağaçlı ve Büşra Nur Gürlek´i ile diğer sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kayseri olarak onlarla gurur duyuyoruz? diye konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.