OTO SERVİSLERİ SİTESİNİN KURALARI ÇEKİLDİ

OTO SERVİSLERİ SİTESİNİN KURALARI ÇEKİLDİ

ÖZHASEKİ: ? TÜRKİYE, SON 1 YILDA, CUMHURİYET TARİHİNİN EN ZOR YILINI GEÇİRDİ? ...

Bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı katkılarıyla yapılan 1. Etap oto servisleri sitesi kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki´de katıldı. Özhaseki burada yaptığı konuşmada "Türkiye son 1 yılda Cumhuriyet tarihi boyunca en zor yılını geçirdi. Değerlendirmesinde bulundu.
Düzenlenen törene başta çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki, büyükşehir belediye başkanı Mustafa çelik, Kocasinan belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan kaymakamı ali candan, ak parti il başkanı Hüseyin Cahit Özden KESOB başkanı Ahmet Övüç ve sanayi esnafı katıldı.
Oto sanatkarlar odası başkanı Şeyhi Odakır açılışta yaptığı konuşmada site hakkında bilgiler vererek bakan Özhaseki ye ve katkısı bulunanlara teşekkür ederek şöyle konuştu.
Kocasinan belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´da Kayseri´de bir uyum kültürü olduğuna dikkat çekerek bu uyum sayesinde kayserimiz güzelleşiyor ve gelişiyor diyerek siyasi istikrarın önemine dikkat çekti.
Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik´de sitenin hayırlı olmasını diyerek, bu bölgenin gelişmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir taraftan bakanlığın rutin işleri yaparken, bir taraftan da Türkiye´yi depreme karşı hazırlıklı hale getirmeyi ve doğunun imarı için uğraştıklarını bildiren Özhaseki, "Depremsellik açısından ülkemizin bütün şehirlerini hazırlamaya çalışıyoruz. Bakan olarak, Türkiye´yi geziyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren Allah nasip ederse, ülkemizde her yıl en az 500 bin konutu yenileyerek depremselliğe hazır hale getireceğiz. Bir taraftan bu işleri yaparken, bir taraftan da Doğu´da PKK´nın yakıp yıktığı yerleri yapıyoruz. Diyerek şöyle konuştu.
Törende, Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Bakan Özhaseki´ye camdan işlemeli ibrik hediye etti. Ardından, hak sahipleri kura ile dükkanlarını belirledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”
CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti
Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı
Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi
Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu
Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği
Ekmeğe zam yolda
'Dijital yaşam ve iletişim'
Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül
‘Büyük Su Projesi’ başladı
"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"
Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı
Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek
Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı