Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Teşkilatı'nda önceki dönemlerde görev alan partililere yönelik verilen yemekte yaptığı konuşmasında, "14 Mayıs hepimiz için önemli bir kavşak noktasıdır" değerlendirmesinde bulundu.
MHP'de önceki dönemlerde görev alan il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il yöneticileri, ülkü ocakları başkanları verilen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 28. Dönem Kayseri Milletvekilleri Mete Kurt, Ertuğrul Yücebaş, Kayhan Saraç ve Batuhan Berke Başpınar da katıldı. Programda önceki dönem Milletvekillerinden Seyfi Şahin, önceki dönem İl Başkanlarından Mazhar Gündoğ, önceki dönem Belediye Başkanlarından Orhan Say, yaptıkları konuşmalarda 14 Mayıs seçimlerinde MHP'nin sandıktan zaferle çıkması için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptılar. GÖRÜNTÜ - SESLİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Özdemir ise, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin, "Geride kalan bu 9 kutlu günlük süre zarfında çalmadık kapı bırakmayalım, sıkmadık el bırakmayalım." değerlendirmesinde bulundu.
Özdemir sözlerinin devamında MHP'nin geçmişinde çilelerin çekildiğini ve büyük emeklerin verildiğini ifade ederek, 14 Mayıs seçimleri için el ele, gönül gönüle vererek hareket edilmesi gerektiğinin altını çizerek "21. yüzyılın Türk ve Türkiye Yüzyılı olmaktan başka hiçbir çaresi yoktur. Artan zulümler karşısında, adaletsizlikler karşısında artık cihanın, Türk'ün hasretini dindirmesinin zamanı gelmiştir" diye konuştu. Seçimlerde zafere ulaşmak için çalıştıklarını anlatan Özdemir, şu şekilde konuştu: "14 Mayıs tarihi hepimiz için önemli bir kavşak noktasıdır. Bu noktada yine 2 önemli tercih ve hedefle sayın genel başkanımızın önümüze koyduğu vazifeyle seçimlere gidiyoruz. Bunlardan ilki sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yüksek bir çoğunlukla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir. İkincisi ise Milliyetçi Hareket Partisinin Meclisteki milletvekili sayısının çoklaştırılması ve inşallah sizlerin de gayretiyle belki de Kayseri'de daha büyük bir zafere ulaşmasıdır. Geride kalan bu 9 kutlu günlük süre zarfında çalmadık kapı bırakmayalım, sıkmadık el bırakmayalım. Milliyetçi Hareket'i Kayseri'de inşallah tarihinin en büyük zaferine hep birlikte ulaştıralım." İfadesini kullandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.