Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, belediye bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Özdoğan işçilere pandemi sürecindeki gayretleri için şükranlarını sundu.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan işçiler ile Fen İşleri hizmet binasında bir toplantı yaptı. Toplantıda pandemi sürecini ve belediye çalışmalarını değerlendiren Özdoğan, işçilerden bir süre daha tedbirlere uymaya devam etmelerini rica etti.
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini belirten Başkan Özdoğan yaptığı konuşmada, “Allah sizden razı olsun, gerçekten olağanüstü gayret gösteriyorsunuz. Pandemi sürecinde fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri müdürlüklerinde çalışan sizler risk grubundasınız. Vatandaşlarla birebir görüşme durumundasınız. İnşallah inancımızla ve gücümüzle bu süreci aşacağız. Sizden ricam tedbiri elden bırakmayalım. Yazın sıcağında, virüsün baskısı altında sahada çalışan siz kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Ben sizin her zaman yanınızdayım. Belediyemizin gücü sizlerden geliyor. Allah kaza bela vermesin, hayırlı günlerde sağlıklı günlerde kucaklaşacağımız günlere ulaşmayı nasip etsin inşallah.” ifadelerini kullandı.
Başkan Özdoğan’ın konuşmasının ardından kurban kesilerek etkinliğe nokta konuldu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.