Özhaseki: “Öncelik deprem bölgelerindeki çalışmalar”

Özhaseki: “Öncelik deprem bölgelerindeki çalışmalar”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, görevi devralmasının ardından kolları sıvadı. İlk olarak Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürler ile bir araya gelerek devam eden projeler hakkında bilgi alan Bakan Özhaseki, “Önceliğimiz elbette afet bölgesindeki çalışmalar. İnşallah bu bölgelerdeki konutları hızlıca vatandaşlarımıza teslim edeceğiz..” ifadelerini kullandı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, görevi devralmasının ardından ‘Türkiye Yüzyılına’ yakışır çalışmaları hayata geçirmek üzere kolları sıvadı. Öncelikle Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürler ile bir araya gelen Bakan Özhaseki, devam eden çalışmalarla ilgili birimlerden tek tek bilgi aldı. Bakan Mehmet Özhaseki, gerçekleştirdiği toplantılarda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ,Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Emlak Konut Genel Müdürlüğü ve Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü tarafından derlenen sunumları dinleyerek istişareler gerçekleştirdi.   

Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, önceliklerinin afet bölgesindeki çalışmalar olduğunu söyledi. Afet bölgesindeki konutları hızlıca vatandaşlara teslim edeceklerini kaydeden Özhaseki , “Yeni dönemde bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte sadece deprem bölgesindeki illerimize değil,  tüm şehirlerimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.               

Özhaseki, şehirleri depreme karşı daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul öncelikli olacak şekilde Türkiye’de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına da ağırlık vereceklerini bildirdi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı