İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında, yerel yönetimlerde iktidar oldukları gün ne yaptığını bile bir yönetim olacaklarını söyledi.
Mevcut yerel yönetimin 25.yıldır hazırlıksız ve beceriksiz olduğuna atıfta bulunan İYİ Partili Başkan Adayı Özvarinli, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında yerelde iktidar oldukları gün ne yaptığını bile bir yönetim olacaklarını, kaderine terk edilmiş vaziyete duran Kocasinan´ı, bu terk edilmişlikten kurtaracaklarını söyledi.
İYİ Parti´li Kocasinan Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli ve heyeti, Serceönü ve Sahabiye´de esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette, sıkıntılarını dile getiren bir esnaf, başta emekliler olmak üzere ilçede yaşayanların sorunlarından bahsetti, alım gücü düştüğü için vatandaşların, sağlık ve geçim konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu söyledi.
EMEKLİLERE DÖNÜK HİZMET YOK
Kocasinan İlçesi´nde emeklilere dönük hizmet eksikliği olduğunu ifade eden bir esnaf,?özellikle emeklilerimizin alım gücü düştü, çokları iş bulsalar çalışacaklar ama oda yok. İşsiz geçlerimiz her gecen gün artmakta. Gençlerimizin sigara alacak paraları yok, eskiden olduğu gibi bakkala da borç yazdıramıyorlar. Maalesef ülkemizde ve şehrimizde böyle bir sorun var. İlçemizde emeklilere dönük, işsiz gençlerimize dönük bir çalışma yapılmaması bizleri de üzüyor? diye konuştu.
SEÇİLMEKTEN ÇOK YÖNETMEYE HAZIRLANIYORUZ
Kocasinan´da emeklilere ve işsiz gençlere dönük projeler üretilmesinin şart olduğunu söyleyen İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ise,?Biz bir ideal ortaya koyduk. Seçime çalışmak şarttır ancak yönetmeye çalışmak daha önemli. Çünkü birisi bir gün diğeri 5 yıl. Biz yerelde iktidar olduğumuz gün Kocasinan´da ne yapacağını bilen bir yönetim olacağız. Acaba ne yapalım, demeyeceğiz? diye konuştu.
Emekliler için kahvehane yapmanın hizmet olmadığını söyleyen Başkan Adayı Özvarinli,?Emeklilerimiz arasında inanılmaz bir bilgi donanıma sahip olanlar var. Bu kitleden fayda sağlamak konusunda yerel yönetime görev düşüyor.?tespitini yaparak esnaflara satış bereketi ve müşteri bolluğu, vatandaşa da alım gücü diledi.
BASIN KURUŞLARINIDA GEZDİ
Ziyaret öncesinde heyetle birlikte, bazı gazeteleri de gezen ve imtiyaz sahipleri ile bir araya gelen İYİ Parti´li Başkan Adayı Özvarinli, ardından esnaf ziyaretlerine ara verdiği yerden devam etti. Esnafın müşteri azlığından dert yanması üzerine, esnafların Serceönü ve Sahabiyenin atar damarı olması gerektiğini ancak ilçede bu konuda yerel hareketlilik yaratılmadığını söyledi.
ÖZET AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Önceki gün uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden İşadamı Mehmet Özet, son yolculuğuna uğurlandı. Hunat Cami´de kılınan cenaze namazı sonrası Gesi Kayabağ Mahallesi´ndeki aile mezarlığına sevenleri ve yakınları tarafından defnedildi.
İşadamı Mehmet Özet´in Cenazesine İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli´de katıldı. Dr.Özvarinli, Özet ailesine başsağlığı diledi.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tinerle sobayı yakmaya çalışan bir kişi yanlışlıkla kendini yaktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 kişi, yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken şüpheli gözaltına alındı.
Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.
Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.
Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.
Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…
Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.
Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil
Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.
Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.