ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI YILMAZ ÜÇKAN,

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKANI YILMAZ ÜÇKAN,

?VATANDAŞLARIMIZ ÜLKEMİZİN BEKASI VE YARINLARI İÇİN KARARINI VERMİŞTİR?

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, 24 Haziran seçimlerine ilişkin, ?Vatandaşlarımız ülkemizin bekası ve yarınları için kararını vermiştir? dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi BaşkanıYılmaz Üçkan, yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Üçkan, ?Ülkemiz 24 Haziran Pazar günü bir seçim sürecinden geçmiştir. Yapılan seçimde millet iradesini sandığa yansıtmış olup, ülkemizin bekası ve yarınları için kararını vermiştir. Yapılan seçimde milletimiz hür iradesini ortaya koymuş, kararını sandıkta göstermiş ve ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan siyasi otoriteyi seçmiştir. Milletimizin hür iradesi ile meclisimize yansıyan siyasi irade vatanımızın bekası, bu vatan için ağır bedeller ödemiş Aziz şehitlerimizin aileleri ve Kahraman Gazilerimiz, ülkemizin geleceği ve gençlerimizin yarınları için daha gayretli çalışarak daha güzel bir Türkiye inşa etmelerini temenni ediyoruz. Fakat malum partinin meclise girmesi biz şehit aileleri ve gazileri derinden üzmüştür. Malum partinin sözde milletvekillerinin bu ülkenin geleceğine katkı sağlamak bir yana, vatanın bekası ve milletimizin birliğine zarar vereceğine inanmaktayız.

Bunun için meclisimizin diğer partilerinin bizlerin hassasiyetlerine özen göstererek malum partiye ve onun milletvekillerine bizim canımızın kanımızın hesabını sormalarını istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran 2018 seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyor, Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet şuuruyla donanmış bir siyasi iradenin, Milletimizin iradesini Gazi meclisimizin de tam anlamıyla yansıtmasını temenni ediyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı