SP İL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN:

SP İL BAŞKANI MAHMUT ARIKAN:

"SAADET PARTİSİ YENİ BİR GENEL BAŞKAN VE YENİ BİR VİZYONLA SEÇMENİN KARŞISINA ÇIKACAK"

30 Ekim´de yapılacak olan Saadet Partisi (SP) Olağan Genel Kurulu´nu değerlendiren SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Saadet Partisi yeni bir genel başkan ve yeni bir vizyonla seçmenin karşısına çıkacak" dedi.
SP İl Başkanı Mahmut Arıkan 30 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan olağan genel kurulu değerlendirdi. Arıkan, "30 Ekim 2016 günü Saadet Partimizin olağan genel kurulunu Ankara´da gerçekleştireceğiz. Bu kongrede Saadet Partisi yeni bir genel başkan ve yeni bir vizyonla seçmenin karşısına çıkacak. Saadet Partisi 2002 yılından beri meclis dışında siyaset yapan bir parti olarak mücadele veriyoruz. Bu geçtiğimiz 14 yıl gösterdi ki, Saadet Partisi´nin olmadığı bir meclis sorunların çözümünde ve sorunların teşhis noktasında yetersiz kalıyor. Saadet Partisi bugün Türkiye´de tıkanan siyaseti ve Türkiye´de tıkanan ekonomik çıkmazların çaresi olacağı kanaatindeyiz. Yıllardır ?Türkiye iki parti vardır, biri Saadet Partisi, diğeri ise diğer partiler´ diye söylüyoruz. Avrupa Birliği karşısında projesi olan tek partiyiz. IMF ve dünya bankaları karşısında alternatif proje üreten parti Saadet Partisi´dir. Yine NATO projesi karşısında Avro ve Dolar karşısında alternatif projesi olan tek parti Saadet Partisi olarak karşımızda görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Arıkan, "15 Temmuz´dan bu tarafa FETÖ terör örgütüyle alakalı mesafesini koruyabilen ve FETÖ´nün sızmadığı tek parti Saadet Partisi´dir. 15 Temmuz´dan bu tarafa en çok kullanılan kelime ?Erbakan hoca haklıymış´ oldu. Bugün Fethullah Gülen´in yaklaşamadığı tek siyasi lider Necmettin Erbakan olarak tarih sayfalarında yerini aldı. 20 yıl sonra yine ?Erbakan haklıydı´ cümlesini kurmamak için Saadet Partisi´nin neler söylediğine kulak vermek gerekiyor. Bununla alakalı 30 Ekim bizim için inşallah bir milat olacak. Saadet Partisi´nin yeni yüzüyle seçmenin karşısına çıkması için yeni bir milat olacağı düşüncesindeyiz. Cumartesi günü Kayseri´den il başkanı, ilçe başkanlarımız ve büyük kongre delegelerimizle beraber yaklaşık 35 kişilik bir heyetle Ankara´da istişare toplantısına katıldık. O toplantıda 2 bine yakın kişi genel kurulda kim genel başkan olsun noktasında fikirlerini açık yüreklilikle ifade ettiler" diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı