STAR GAZETESİ YAZARLARI

STAR GAZETESİ YAZARLARI

BÜYÜKŞEHİR´DE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde; Star Gazetesi işbirliğiyle düzenlenen "Kayseri Buluşmaları" kapsamında iki günlük program için ilimize gelen Star Gazetesi Yazarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Buluşmaları kapsamında şehrimize gelen Star Gazetesi yazarları ilk ziyaretini, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e yaptı. Ziyarete, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve aralarında Aziz Üstel, Sibel Eraslan, Melik Yiğitel gibi yazarların bulunduğu yazar kadrosu katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Star Gazetesi yazarlarını gönlü zengin insanların şehri Kayseri´de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kenti tanıtıcı bilgiler verdi. Başkan Mustafa Çelik, aynı zamanda "Zenginlikler Şehri" olduğunu belirttiği Kayseri´ye yaptıkları yatırımlarla ilgili de açıklamalarda bulundu. Star Gazetesi yazarları da Kayseri gibi önemli bir şehri daha yakından tanıma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Büyükşehir Belediyesi ve Star Gazetesi tarafından düzenlenen Kayseri Buluşmaları iki gün sürecek. Program kapsamında Kayseri´ye gelen Star Gazetesi yazarları kentin tarihi ve doğal güzellikleri ile müzeleri ziyaret edecekler ve Ticaret Odası´nda Star Şehir Buluşmaları programına katılacaklar. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor