Talas Belediyesi tarafından gençlere yönelik “Doğa Yürüyüşü ve Dağcılık Eğitimi” programı başlatıldı. Talas Belediyesi personeli ve profesyonel dağcı Mahmut Gers tarafından verilen eğitim programının ilkine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da katıldı.
Talas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphanede gerçekleştirilen eğitim programında doğa yürüyüşü ve dağcılıkla ilgili teorik bilgiler anlatıldı. Her hafta farklı bir okul ile sürecek eğitim programı 3 gün teorik, 2 gün pratik eğitim şeklinde gerçekleştirilecek.
Ders öncesi gençlerle sohbet eden Başkan Yalçın, sporun hayata olan etkisine dikkat çekti.
“Sağlam kafa sağlam vücutta olur” sözünü hatırlatan Başkan Yalçın, “Bu pandemi sürecince anlaşıldı ki doğa ile birlikte olmak vazgeçilmez ve önemli unsurdur. İnsanlar doğa ile birlikte olunca mutlu ve başarılı olur. Spor da bu birlikteliği sağlayan unsurlardan birisidir. Hele ki doğada spor daha anlamlıdır. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ denir ya hakikaten doğada yürümek, doğayla barışık olmak, mutluluk vesilesidir” dedi.
Gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yalçın şunları söyledi: “Sevgili gençler, sizler bizim için önemlisiniz. Bizim büyüklerimiz bize ‘Gençleri olmayanın geleceği olmaz’ derdi. Buradaki hedefimiz “Sağlıklı gençler, sağlıklı nesiller” parolasıyla eğitim programlarımızı devam ettirmek. Hepinize başarılar diliyorum.”
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.