Çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının ele alındığı meclis toplantısında, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.’nin Harman Mahallesine kesintisiz elektrik verilmesi için trafo alanı yapımını içeren maddesi kabul edildi. Toplantıda ayrıca birimler arası ödenek aktarımını içeren gündem maddesi de karara bağlanırken, 2026 yılı performans programı, 2026 performans esaslı program bütçe tasarısı ve 2026 mali yılı gelir ücret tarifesi gibi maddeler ilgili komisyona havale edildi.
Toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2025 yılı Ekim ayı meclis toplantısında alınan kararların hayırlı olmasını dilerken; "Kayseri’de hem amatör hem de profesyonel spora çok emek vermiş insanlar var. Sayın Niyazi Bahçecioğlu’ndan Sayın Mehmet Özhaseki’ye kadar, kulüp başkanlığı yapanlar veya futbolu bırakmış ama amatör maçlara bile koşarak gelen bastonlu büyüklerimizin bir derneği bulunuyor. Kayseri Spor Adamları Derneği adı altında birleşmişler. Yaşlı duayenlerin hatırını almak adına Kayseri Spor Adamları Parkı diye bir parka isim vermenin uygun olacağını düşündüm. Oylamaya sunulan gündem maddesi meclis üyelerimizin tamamının oylarıyla kabul edildi. Hayırlı olsun" dedi.
Bir sonraki meclis 9 Ekim 2025 Perşembe günü gerçekleştirilmek üzere toplantı sona erdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.