Talas Belediyesince düzenlenen programda ilçedeki Kur´an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arası 800 öğrenci ve ailelerine iftar verildi. Programda minikler hazırlanan eğlencelerle doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.
Yamaçparaşütü İniş Pistindeki ?İftarlıklar sizden, eğlence bizden´ sloganıyla düzenlenen programda ilçedeki Kur´an kurslarında eğitimlerini tamamlayan minikler ve aileleri katıldı. Alanın dolduğu iftarda AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis Atçı, Tuğba Yörük Öztürk, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve ailesi, İlçe Müftüsü Esat Yapıcı ile partililer de yer aldı.
Minikler iftar öncesi hazırlanan birbirinden eğlenceli oyun ve şovlarla unutulmaz bir gece yaşadı.
Alandaki misafirlere evlerinde hazırlayıp getirdikleri iftarlıkların yanı sıra çorba, Somuncu Baba ekmeği, su ve tatlı ikram edilen programda birlik ve beraberliğin yanında Ramazan´ın manevi yönü hissettirildi.
Oruçların açılmasından sonra Başkan Palancıoğlu ve adaylar, dev çadırda kurulan stantları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.
İftar programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, ?Kur´an kursundaki öğrencilerimize ve ailelerine şenlik sözü vermiştik. Bunu da Ramazan ayına denk getirerek bugün burada bir araya geldik. İftarlıklar ailelerimizden çorba, ekmek, su ve tatlılar bizden oldu. Maskot bandodan suda yüzen balonlara kadar geniş bir eğlence yelpazesi sunduk. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerinin streslerini atıp birlik ve beraberlik içinde bir gün geçirdik. Ramazan´ın sevincini kendileriyle birlikte yaşamaktan bizler de çok mutlu olduk.? dedi.
Program alanın yanındaki Soysaraç Cami´nde kılınan teravih namazı sonrası içilen yorgunluk çaylarının ardından sona erdi.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tinerle sobayı yakmaya çalışan bir kişi yanlışlıkla kendini yaktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 kişi, yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken şüpheli gözaltına alındı.
Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.
Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.
Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.
Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…
Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.
Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil
Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.
Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.