Talas Belediyesi Yamaçparaşütü İniş Alanı´ndaki etkinlikler Anneler Günü nezdinde her yaş grubuna hitap etti. Gündüz başlayan ve geceye kadar devam eden etkinlikler kapsamında çocuklara yönelik oyun parkurları, palyaço ve çizgi film karakterleri gösterileri, yüz boyama, tırmanma duvarı, anneler gününe özel anne ve çocukların katıldığı eğlenceli ve ödüllü yarışmalar yapıldı. Yetişkinler için ise rodeo, offroad araçları, klasik araçlar ve motosikletler sergisi gibi ilgi çekici etkinlikler yer aldı. Gecenin sonunda ise Türk Rock Müziğinin sevilen grubu Ayna birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Ayrıca Kayseri´nin sevilen türkülerini de canlı performansla seslendirdi.
Gecenin sonunda açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kültür ve sanat alanında da belediye olarak şehre hizmet ettiklerini belirterek, ?Bu güzel ve anlamlı günde hem annelerimiz hem de bütün misafirlerimize yönelik çeşitli eğlenceler düzenledik. Bu etkinliğin düzenlenmesinde büyük katkıları bulunan AFM İnşaatın yöneticilerine teşekkür ediyorum.? dedi.
Başkan Palancıoğlu, ?Bütün annelerimizin günlerini tebrik ediyorum. Onlara hediye olarak bu etkinlikleri düzenledik. Gecemizi renklendiren Ayna Grubu´na teşekkür ediyorum. Talas Belediyesi olarak birçok kültürel ve sosyal faaliyetlere imza atıyoruz. Bu da onlardan bir tanesi. Bundan başka 18 Mayıs Perşembe günü saat 20.00´de belediye meydanında Adalet Bakanlığının CT Anadolu Rock Grubu´nu misafir edeceğiz. Bütün hemşehrilerimizi bu konserimize de bekliyoruz.? diye konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.