Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki muhtarlara bugüne kadar yapılan hizmetler ve yatırımlarla ilgili görsel brifing düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak yenilenen ve 3.5 ay önce hizmete yeniden giren 1988 model mavi renkli 0 302 Mercedes nostalji otobüsle ilçeyi gezdiren Başkan Palancıoğlu´nun yapılan çalışmaları anlattığı gezi yarım güne sığmadı. Başkan Palancıoğlu, başkan yardımcıları ve birim amirleriyle muhtarlara, Talas´ta ulaşımdan raylı sisteme, tarihi mahallelerdeki restorasyonlardan okullar ve aile sağlığı merkezlerine, güneş enerjili şadırvanlardan camilere kadar her kesime yönelik gerçekleştirilen çalışmaları yerinde anlattı.
Zaman zaman nostaljik otobüs içinde zaman zamansa tesislerde bilgilendirmede bulunan Başkan Palancıoğlu, yarım güne sığmayan gezinin ardından yaptığı açıklamada, ?Yaptığımız çalışmaları araçta bile anlatırken yorulduk. Bu çalışmalarımızda bizlere katkıda bulunan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.
Başkan Palancıoğlu, geçen cuma muhtarların günlerini kutladıklarını hatırlatarak, ?Bugün de Talas´ta yaptığımız projelerin bir kısmını yerinde ziyaret edip, bir kısmını da otobüs içinde turla kendilerine anlattık. Muhtarlarımız mahallelerinin temsilcileri. Beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımız. Vatandaşlarımızın taleplerini ve görüşlerini bizlere iletiyorlar. Biz de bütçemiz yettiğince onları yapıyoruz. 4.5 yılda birçok çalışma gerçekleştirdik ama kullanıldıktan bir süre sonra unutuluyor. Şimdi birçok projeyi otobüsten bile gezince yorulduk. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde Talas´a, Kayseri´ye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza davetimize katıldıkları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Toplantıya katılan muhtarlar da yerinde gördükleri çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Palancıoğlu´na teşekkür etti.
Gezinin sonunda Başkan Palancıoğlu, muhtarlara akşam yemeğinin ardından, günün sonunda duvar saati ve çikolata hediye etti.
(23 Ekim 2018) TALAS´TA MUHTARLARA
GÖRSEL BRİFİNG
Kayseri Haber Gazetesi
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.
Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti
Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.
Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.
KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...
Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.