Talas Belediyesi, ilçede bulunan okullarda temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, öğrencilerin en sıhhi şartlarda eğitim almaları için gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Eğitim bizim öncelikli konumuz. Bir yandan ilçemize yeni okullar kazandırmaya gayret ederken bir yandan da mevcut okullarımızın fiziki şartlarını en üst seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra okullarda ders gören yavrularımızın en sıhhi şartlarda eğitim almaları için de temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyoruz. İlçe genelinde 70 okulumuz bulunuyor ve buralarda periyodik olarak temizlik yapıyoruz” dedi.
İlk, orta ve lise seviyesindeki okulların yanı sıra kreş ve anaokullarının da temizliklerine özenle yapıldığı çalışmada, her türlü hijyen koşullarına dikkat ediliyor.
Lavabo ve tuvaletler başta olmak üzere kapı kollarından anahtar prizlere kadar tüm ortak kullanım alanlarının özenle temizlendiği uygulama kapsamında haftalık 20 okul temizleniyor.
Kış mevsimi itibariyle okul içerisinde daha çok vakit geçiren öğrencilerin virüslere ve bakterilere karşı korunmasının amaçlandığı çalışmada ayrıca kimyasal içermeyen özel maddelerle dezenfekte işlemi uygulanarak kalıcı hijyen de sağlanıyor.
(1 Mart 2020) TALAS’TA OKULLAR PERİYODİK OLARAK TEMİZLENİYOR
YALÇIN: EĞİTİM ÖNCELİKLİ KONUMUZ
Kayseri Haber Gazetesi
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.