Talas Belediyesi tarafından başlatılan kültür sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, “Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle “Altın Sesler” konseri gerçekleştirildi. Usta sanatçılar tarafından verilen konserde büyük küçük herkes müziğe doydu.
İhsan Menge’nin şefliğinde Nostalji Müzik Grubu tarafından Ali Dağı Paraşüt İniş Alanında düzenlenen konserde genç- yaşlı herkes, birbirinden değerli nostaljik şarkılarla geçmişin ritmini yaşadı.
Etkinlik öncesi konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek başta yaşlılar olmak üzere herkese mutlu, hayırlı ve sağlıklı bir ömür geçirmeleri dileğinde bulundu. Bir toplumda en önemli şeyin mutlu olmak olduğunu belirten Başkan Yalçın, “Bir belediye başkanının mutluluğu beldesinde yaşayanların mutluluğuyla başlıyor. Ben, sizleri mutlu görünce mutlu oluyorum.” dedi.
Konuşmasını saz ekibine teşekkür ederek tamamlayan Başkan Yalçın, Nostalji Müzik Grubu ekibine ve Şef İhsan Menge’ye hediye takdiminde bulundu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.