Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli´yi ziyaret ederek Kayseri´de tarım ve hayvancılıkla ilgili yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Pakdemirli, Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı çalışmaları takdir ettiğini belirtti ve Bakanlık olarak bu projelere gerekli desteği vereceklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ankara´da görüştü. Bakanlık´ta gerçekleşen ziyarette Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin tarım ve hayvancılıkla ilgili çalışmalarını anlatan Başkan Çelik, Beydeğirmeni Besi Bölgesi, Felahiye Toplu Ahır Projesi, tarıma can suyu kapsamında çiftçinin kullanımına sunulan tarım makineleri, hayvancılığa can suyu kapsamında alınarak üreticiye verilen 206 adet süt soğutma tankı, Şeker fabrikası ile işbirliği halinde Pınarbaşı ilçesinde yapılan Besi Çiftliği ve Çiftçi Eğitim Merkezi, Bünyan´da açılan Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezi, Doğal Ürünler Bahçesi ve Sarız ile Özvatan ilçesinde sağlanan arıcılık desteği gibi farklı alanlarda yapılan destekler konusunda bilgi verdi. Başkan Çelik ayrıca Beydeğirmeni Besi Bölgesi ile Felahiye Toplu Ahır Projesi´nin üretime daha fazla katkıda bulunması için Bakanlık´tan destek istedi.
Başkan Mustafa Çelik´in ifade ettiği projeleri ilgiyle dinleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, projeleri takdirle karşıladığını ifade etti. Bakan Pakdemirli, tarıma ve hayvancılığa bu denli önemli destekler veren Kayseri Büyükşehir Belediye´sinin projelerine kendilerinin de destek sağlayacağını dile getirerek Bakanlık bürokratlarına talimat verdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.