Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi açıldı
Melikgazi Belediyesi ve hayırsever Sarıalp ailesi ile Tınaztepe Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezinin açılışı yapıldı.
Başkan Palancıoğlu, açılışta okul ihtiyacı olan Tınaztepe Mahallesine Sarıalp ailesi ile bir de okul yapma müjdesi verdi.
Açılış törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve davetliler katıldı.
Aile Sağlığı Merkezi’nin 6 ay gibi kısa bir sürede yapımını tamamladıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Tınaztepe Mahallemizde güzel bir sağlık merkezimizi hizmete açıyoruz. Rabbim hayırlı mübarek eylesin. Ben Talas’ta birçok alanda hizmetlerin yapılması için çok yoğun hizmetler verdim. Cami, okul, Kur'an kursu, hepsinden önemlisi de sağlık ocakları, yeni tesislerin yapılması, eskilerin yenilenmesi gibi büyük çalışmalarımız oldu. Melikgazi’mizde de ilk sağlık ocağı merkezimizi açıyoruz. Hayırseverlerimiz Ahmet ve Selehattin Sarıalp Abiye çok teşekkür ederim. Burada tedavi görecek hastalarımız güzel şifa bulsun inşallah. Kayseri olarak el ele veriyor, hizmet ediyoruz. Yeni sağlık merkezimiz Melikgazi’mize hayırlı olsun.” dedi.
İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ise, “Yerel yönetimler, kamu kurumları ve hayırsever işbirliğinin en güzel örneğini yaşıyoruz bugün. Şehrim adına gururluyum. İlimizde sağlık hizmetleri çok iyi noktada. Hep birlikte çalışarak vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak, hizmet ve projeler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Yapılan sağlık hizmetlerinin Türkiye’nin sağlığına güç katacağına inandığını söyleyen Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail Anlar, “Melikgazi Belediyemize, Sarıalp ailesine ve emeği geçen herkese bu güzel tesis için teşekkür ederim.” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise, “Sarıalp ailesine teşekkür ederiz. Kayseri hayırseverliği ile biliniyor. Bizde şehrimize birlik ve beraberlik içinde hizmet ediyoruz. Kayseri aynı zamanda sağlığında merkezi. Sağlık tesisimiz Kayserimize ve Melikgazi’ye hayırlı olsun.” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise sağlık merkezinin Tınaztepe Mahallesine hayırlı olmasını dileyerek Melikgazi Belediyesi ve Sarıalp ailesine teşekkür etti.
Büyük bir sağlık ihtiyacını karşılayacak olan sağlık merkezinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Allah Sarıalp ailesinin hayırlarını kabul etsin. Burada tedavi görecek hastalarımıza şifa nasip etsin. Birliğin olduğu yerde bereket vardır. Gayret ediyor güzel hizmetler yapıyoruz, güzel işler ortaya çıkıyor. Emeği olanlardan Allah razı olsun.” dedi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.