Tarih: 06.05.2017 18:31

TRABZON´DA, ?KAYSERİ FIRTINASI´

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Trabzonspor´a konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu.
Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde oynanan karşılaşmada, Alper Ulusoy, Volkan Narinç ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yaptı.
Karşılaşma, Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Mücadeleye Trabzonspor etkili ataklarla başlasa da, Kayserispor Deniz Türüç´ün golü ile maçta öne geçti. Hızlı gelişen atakta Hakan Aslantaş´ın sağ kanattan savunma arkasına gönderdiği uzun pasında Welliton topun üzerinden atlayarak Deniz Türüç´ün topla buluşmasını sağladı. Deniz Türüç hızla ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Onur Kıvrak´ın sağından ağlarla buluşturdu. 30.dakikada, Trabzonspor gole yaklaştı. Pereira´nın pasıyla topla buluşan Olcay Şahan´ın altı pas önünden boş durumda kaleye gönderdiği şutunda Muammer Yıldırım sağ tarafına giden topu güçlükle çelmeyi başardı. 34.dakikada, Trabzonspor Hugo Rodallega´nın golü ile skoru 1-1´e taşıdı. 41.dakikada Kayserispor, Raheem Lawal´ın jeneriklik golü ile skoru 2-1´e taşıdı. 45+1.dakikada, Trabzonspor penaltı kazandı. Trabzonspor, Uğur Demirok´un penaltı golü ile maçta tekrar eşitliği yakaladı. İlk yarı 2-2´lik eşitlikle son buldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı Trabzonspor´un santra vuruşu ile başladı. 51.dakikada, Kayserispor gole yaklaştı. Welliton rakiplerini ekarte ederek hızla ceza alanına girdi ve pasını müsait durumdaki Deniz Türüç´e aktardı. Deniz Türüç ceza alanında boş durumda istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı. 70.dakikada, Trabzonspor´da Yusuf Yazıcı´nın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda sert top kalenin sağından az farkla auta çıktı. 75.dakikada Kayserispor, Raheem Lawal´n golü ile maçta tekrar öne geçti. Welliton´un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Raheem Lawal´ın altı pas önünden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Onur Kıvrak´ın solundan ağlarla buluştu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu. Ligin alt sırasından kurtulmak isteyen Kayserispor bu hafta önemli bir galibiyet alarak moral buldu.



5 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —