Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu

Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından ikincisi düzenlenecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 6 bin Türk sporcunun yanı sıra 15 ülkeden 120 yabancı sporcunun katılacağı Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu, Pazar günü gerçekleştirilecek.

‘Bir Maratondan Daha Fazlası’ sloganı ve ‘Erciyes’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu 21K, 10K ve halk koşusu olmak üzere üç kategoride koşulacak. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’na kayıtlar www.kayseriyarimaratonu.com internet sitesi üzerinden alınırken, maratonla ilgili detaylı bilgiye de siteden ulaşılabiliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her yıl şehrin kültürel değerlerini maraton teması olarak belirleyerek, kentin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmayı, profesyonel ve amatör koşucuları bir araya getirerek aktivite ve spor dolu bir organizasyonla katılımcılara doğal ve kültürel mirasın keşfettirilmesini amaçlıyor.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi, ikincisini gerçekleştireceği Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nda minikleri de unutmadı. Spor A.Ş. organizasyonunda gerçekleşecek maratonda, ‘Maratona Minik Bir Adım’ sloganıyla çocuk maratonu koşulacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika