Gönüllü Kültür Kuruluşları´nın, bir simit, üç hurma ve yarım litre sudan ibaret olan ?Kardeşlik ve Dayanışma iftarı´ Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii önünde yapıldı.
Gönüllü Kültür Kuruluşları´nın daveti ile iftara katılan kadın, erkek üye ve gönüllüler serilen hasırlar üzerinde muhtaç ve mazlum Müslümanları hatırlama k için iftarda bir araya geldi.
Ezanla birlikte ?Bismillah´ diyerek mütevazı sofrada oruçlarını açan Müslümanlar verilen nimete şükretmenin tadına vardı. İftar öncesinde Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkanı Ahmet Taş düzenlenen mütevazı iftarın amacı hakkında bilgiler verdi, katılım için misafirlere teşekkür etti.
İftarın ardından okunan Kur´an-ı Kerim ve ümmet için yapılan dua katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Kardeşlik iftarına katılanlar daha sonra erkekler önde kadınlar arkada saf tutarak vatan, millet ve din için can veren şehitler için gıyabi cenaze namazı kılıp dua ettiler.
Gıyabi cenaze namazının ardından Akşam namazını Bürüngüz Camii´nde yine erkek kadın arka arkaya saf tutarak kılan katılımcılar programı düzenleyenlere teşekkür etti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.