UYUŞTURUCU TİCARETİNE

UYUŞTURUCU TİCARETİNE

8 YIL 4 AY HAPİS

Kayseri´de polis ekiplerince yakalanan ve ´uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan tutuklu yargılanan 35 yaşındaki sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık M.Y. ile tutuksuz kadın sanık L.D. ve avukatlar hazır bulundu.
Sanık M.Y., mahkemede sorgu ve savunmasında "Benim babamdan dolayı maddi durumum çok iyi. Bekar olarak bir evde yaşıyorum. Sürekli bana uyuşturucu getirirler. Ben piyasadan üzerinde satın alır, kullanırım. En son 3 gram metamfetamini 900 TL´ye almıştım. Bana iftira atıyorlar. Satıcı değil, kullanıcıyım" dedi.
Cumhuriyet savcısı mütalaasında, tutuksuz sanık L.D.´nin uyuşturucu maddelerini M.Y.´den aldığını söylemesi üzerine polis ekiplerinin 23 Nisan 2016´da 38 BM 181 plakalı araç içerisinde yakalanan ve 2 adet satışa hazır vaziyette metamfetamin ile yakalanan M.Y.´nın ve ´uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan cezalandırılmasını talep etti.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık M.Y.´ye 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Tutuksuz sanık L.D.´nin ise kullanıcı olduğuna kanaat getiren mahkeme verdiği 1 yıl 3 ay hapis cezasını erteledi.


Haber Kaynak : İHA

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi
84 polis ile aranan şahıslara operasyon
Saklandığı yerde yakalandı
Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı
Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı
Suç makinesi jandarmadan kaçamadı
4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:
Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı
Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu
Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı
Parkta şüpheli çanta paniği
Parkta şüpheli çanta paniği
Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı
Kavgada kan aktı
Bağ evi fareleri yakalandı