VALİ GÜNAYDIN BAYRAM ÖNCESİ UYGULAMA NOKTASINI DENETLEDİ

VALİ GÜNAYDIN BAYRAM ÖNCESİ UYGULAMA NOKTASINI DENETLEDİ

Vali Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı öncesinde Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez ile birlikte Ankara-Kayseri yolu üzerinde bulunan trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulunarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden y

Vali Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı öncesinde Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez ile birlikte Ankara-Kayseri yolu üzerinde bulunan trafik uygulama noktasında denetlemelerde bulunarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Trafik ekipleri tarafından yürütülen uygulama çerçevesinde yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunan öğrencilerle ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Günaydın, ?Dikkat Sizden Notlar Bizden? sloganıyla yaya önceliğinin anlatıldığı ve trafik bilincinin oluşturulmasına yönelik hazırlanan el broşürlerini ve kırmızı düdük dağıttı.

Vali Günaydın, ?Denetimlerimiz bayram öncesinde ve bayram sonrasında aralıksız devam edecektir. Vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymaları ve gidecekleri yerlere sağlıklı bir şekilde ulaşmaları, huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir.? Dedi.

Vali Günaydın, Şehirlerarası seyahat eden yolcu otobüsüne de binerek, yolcularla bir süre sohbet ederek onlarla seyahat etti. Çoğunluğunu bayram tatili için memleketlerine giden üniversite öğrencilerinin oluşturduğu otobüs yolcularının Ramazan Bayramını kutlayan Vali Günaydın, trafik kurallarına uymaları konusunda otobüs yolcularına hatırlatmalarda bulundu.

Vali Günaydın ayrıca otobüs yolcuları arasında bulunanlara el broşürü ve kırmızı düdük dağıttı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´ı karşılarında gören vatandaşlar da, trafik uygulamalarında memnun olduklarını ifade ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Athena'nın didik didik aradığı araçtan uyuşturucu çıktı

38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti

Akü hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı

Park halindeki otomobil kayarak aşağı uçtu

10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı

Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

KOM'dan kaçakçılara darbe

Kayseri'de 1 haftada 5 kişiye terörden işlem yapıldı

Zehir taciri polisten kaçamadı

Duramayan tır, 5 aracı biçti: 9 yaralı

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı