VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

KAMU KURUMLARINI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR ?

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler kapsamında Kayseri İl Defterdarlığı ve Vergi Dairesi Başkanlığına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Defterdarlığını ziyaret eden Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve birim müdürleri tarafından karşılandı.
İl Defterdarı Aytül Alan´dan kurumun çalışmalar hakkında brifing alan Vali Kamçı, Devletimizin vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirebilmesi için mutlaka finansal ve mali bir güce sahip olması gerektiğini dile getirerek, Kayseri´de vergi kayıp ve kaçağının en aza indirilmesi ve herkesin vergisini düzenli ödemesini sağlamak için çalışmalara özen gösterildiğini belirtti.
Ziyaretin ardından Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve beraberindeki çalışanlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programının devamında Vali Kamçı, Vergi Dairesi Başkanlığına geçerek, Daire Başkanı Ahmet Günaldı´yı makamında ziyaret etti.
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günşaldı ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Anayasal bir yükümlülük olan verginin, en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu dile getiren Vali Kamçı, ?Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinin yanı sıra vatandaşlarımıza çağdaş bir anlayışıyla kaliteli hizmet sunulmasında vergiler, olmazsa olmaz bir gereksinimdir.? ifadelerini kullandı.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Vali Kamçı, yeni yapılan Vergi dairesini gezerek işlem yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı