İlk olarak Belsin Emniyet Hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Kamçı´ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve emniyet müdür yardımcıları eşlik etti.
Vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla yapılan emniyet hizmet binalarını inceleyen Vali Kamçı, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yüzde 90´ı tamamlanan Belsin Emniyet Hizmet Binasının o bölgeye hızlı ve kalite hizmet vermek adına önemli olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, binanın ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.
Belsin Emniyet Hizmet Binası incelemesinin ardından yapımına Mart 2017´de başlanan ?120 Yataklı Güreş Eğitim Merkezi?ni de inceleyen Vali Kamçı, tesisin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Kamçı daha sonra Eskişehir Bağlarındaki emniyet hizmet binasına geçerek incelemelerde bulundu.
Bu ziyarette Vali Kamçı´ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve emniyet müdür yardımcıları eşlik etti.
Vali Kamçı, burada yaptığı açıklamada, kısa süre önce temeli atılan bu binaların Selçuklu Mimarisine göre hazırlandığını ifade ederek, tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu hizmet binasının vatandaşların ayağına hizmet götürmek adına önemli olduğuna vurgu yapan Vali Kamçı, bu binaların vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve rahatını tesis etmek için hizmet vereceklerini belirtti.
Şu ana kadar üç tane emniyet hizmet binasının temelini attıklarını belirten Vali Kamçı, ?Bu sayıyı artırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Etrafı açık, yeşil alanı çok fazla ve son teknoloji ile donatılmış polis merkezlerinin Ülkemize örnek olacağına inanıyorum. Tekrardan emeği geçem herkese teşekkür ediyorum? dedi.
Vali Kamçı, hizmet binasını inceledikten sonra Kent Ekmek Fırını´nda vatandaşlara ekmek dağıttı ve onlarla bir süre sohbet etti.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.