VALİ KAMÇI, ZEYTİN DALI OPERASYONUNDAN DÖNEN

PÖH´LERİ ZİYARET ETTİ

VALİ KAMÇI, ZEYTİN DALI OPERASYONUNDAN DÖNEN
Güncel 14.05.2018 19:11:45

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Afrin´e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı operasyonuna katılan ve Kayseri´ye dönen 22 özel harekatçı polisi ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin´e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı operasyonuna katılan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nde görevli 22 polis memuru, Kayseri´ye döndü. Kayseri Valisi Süleyman Kamçı da, Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nü ziyaret ederek, operasyona gönüllü katılan 22 polisi ziyaret ederek, sohbet etti.

Ziyarette konuşan Vali Kamçı, ?Afrin´e gönderdiğimiz değerli özel harekat polis arkadaşlarımızın dönüşünde kendilerine ?Hoş geldiniz´ diyoruz. Özel harekat polislerimizin ve jandarmamızın yüzde 100´ü ?Biz Afrin´e gönüllü olarak gitmek istiyoruz´ demişlerdi. 22 arkadaşımızı ön gördüler. O kadarının gitmesi gerekiyordu. 22 arkadaşımızda gönüllü olarak Afrin´e gidip geldi. Giderken şehit olmayı, gazi olmayı göze alarak gittiler. Çok şükür burunları kanamadan ailelerine kavuştular. Onun mutluluğu içerisinde biz bizde mutluyuz. Geri döndüler ama ihtiyaç olursa yine gitmeye tüm polislerimiz ve jandarmamız hazırlar. Şuanda bile gitmeye gönüllü olduklarını biliyorum. Yüzlerinden ve gözlerinden bunu anlamamız mümkündür. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bizim medarı iftiharımız. Tüm polislerimizde olduğu gibi zaman merhumu gözetmeden görevlerini layıkıyla yapmaya çalışan arkadaşlarımız. Oraya giderken ?Belki bu arkadaşlarımızdan şehit olacak´ diye üzüntü yaşamadım değil ama çok şükür onların tümü burunları dahi kanamadan geriye döndüler. Bu vatan toprağı için gerektiğinde şehit olmak, onlara da bize de nasip olacaksa olacaktır. Hepimiz o konuda memleketimizin ali menfaatleri için hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Arkadaşlarımızı kutluyoruz ve tebrik ediyoruz. Uzak yere gidip geldiler ve ailelerine kavuştular. Allah, şimdiden sonraki yaşamlarında kendilerine sağlık versin? şeklinde konuştu.

?HER ZAMAN HAZIRIZ?

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nde görevli komiser yardımcısı Kemal Akbal da, operasyonda yaşadıklarını anlatarak, ?Sadece bizim şubemiz değil, bütün arkadaşlar gönüllü olduğu için hepsi operasyonun bilincindeydi. Asker arkadaşlarımız ve komutanlarımızla da güzel bir uyum içerisindeydik. Bizi ilk 1 ay hava şartları çok zorladı. Burseya dağına çıktık, arazide de kaldık. Bize verilen köyleri de tuttuk. Birçok olaylar da yaşadık ama arkadaşlarımızın geri çekilmemesi gerçekten çok güzel bir şeydi. Gittiğimizde de operasyonun güzel planlandığını gördük. Bize haritadan ?Şuraya gideceksiniz´ dedikleri anda nereye gideceğimizi, nereyi alacağımızı ve ÖSO´nun içerisinde hangi unsurlarla görev alacağımızı söylediler. Bu yüzden de operasyon başarılı geçti. Arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah diğer operasyonlarda da arkadaşlarımızla beraber başarılı bir görev yapacağız? diye konuştu.

Ziyarette Vali Kamçı´ya, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ve emniyet müdür yardımcılar eşlik etti.

Haber Kaynak : İHA

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.