Dünya genelinde binlerce kullanıcı, WhatsApp Web üzerinden mesajlaşma sorunu yaşıyor. Özellikle QR kod okutma aşamasında yaşanan hatalar ve sohbetlerin “yükleniyor” ekranında kalması, sabah saatlerinden itibaren en çok konuşulan konular arasına girdi.
Küresel kesinti izleme platformu Downdetector verilerine göre, WhatsApp’ın Web ve masaüstü sürümünde ciddi bir teknik aksaklık yaşanıyor. Kullanıcılar, açık oturumlarının aniden kapandığını ve yeniden giriş yapmak istediklerinde QR kod döngüsüne girdiklerini bildiriyor.
Analizler, sorunun genel bir mesajlaşma kesintisinden ziyade telefon ile bilgisayar arasındaki “cihaz bağlama” sisteminde meydana gelen bir hatadan kaynaklandığını gösteriyor.
iPhone kullanıcıları daha fazla etkilendi
Raporlara göre özellikle iOS kullanıcıları yeni cihaz bağlarken “Bağlanılamadı” uyarısıyla karşılaşıyor. Android kullanıcılarında da çoklu cihaz sisteminden atılma sorunu yaşanıyor. QR kodu okutabilen bazı kullanıcılar ise bu kez “Sohbetler Yükleniyor” ekranında kalıyor.
Meta’dan açıklama bekleniyor
WhatsApp’ın çatı şirketi Meta’dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak teknik ekiplerin sunucu tarafında sorun üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor.
Kullanıcılara uyarı
Uzmanlar, mobil uygulamanın sorunsuz çalıştığını ve kesintinin Web sürümüyle sınırlı olduğunu belirtiyor.
Kullanıcılar, resmi açıklama ve sistemin tamamen normale dönmesini bekliyor.
Kayseri semt pazarlarında bu hafta zam şampiyonu o sebze oldu!
Kayserispor’un maçını yönetecek Ümit Öztürk, sarı-kırmızılı ekibin daha önce 23 karşılaşmasında görev aldı. İstatistikler dikkat çekiyor.
Kayserispor’un altyapısından çıkıp A takıma kadar yükselen genç yıldızı Talha Sarıarslan tüm gözlerin odak noktası oldu
MAZLUMDER Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Adnan Evsen ve heyeti 1992 yılında gerçekleşen Hocalı katliamına dikkat çekere 'Katliamın hesabı tam sorulsun' talebinde bulundu. Detaylar Kayseri Haber'de…
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, 7200 gün prim düzenlemesinin Mayıs ayında çözülebileceğini söyledi. Kayseri’de kredi hacmi 1 milyar 20 milyon TL’ye ulaştı.
Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Türkiye Ulusal Ajansı'nın katkıları ile Hong Kong'da düzenlenen Asia-Pasific Association for International Education (APAIE) uluslararası etkinliğine katıldı.
1 milyon 237 bin metrekarelik üretim alanına sahip Jeotermal Sera Organize Tarım Bölgesi’nde toplantı gece yarısına kadar sürdü, sabah ise sahada inceleme yapıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kapanan 432 kilometrelik 54 mahalle yolunu yeniden ulaşıma açtı. Ekipler 24 saat esasına göre sahada görev yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 28 Şubat’ın yıl dönümünde yaptığı açıklamada vesayetçi anlayışı eleştirerek milli irade vurgusu yaptı.
Kayseri’de Serbest Bölge’de faaliyet gösteren Sersim fabrikası 100 erkek işçi alımı yapacak. 3 Mart’taki toplu iş görüşmesine dair tüm ayrıntılar haberimizde…
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak kurduğu iftar çadırını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlarla aynı sofrada orucunu açtı.
Kayserispor ile Gençlerbirliği arasındaki rekabette ortaya çıkan istatistikler futbolseverleri şaşırtıyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşiyle birlikte Turgutreis Mahallesi’nde bir aileyi ziyaret ederek Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhunu paylaştı.
TÜİK’in 2026 Ocak ayı verilerine göre işsizlik oranı yüzde 8,1’e çıktı. 73 bin kişi daha işsizler arasına katıldı.