Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırseverler işbirliği düzenlenen proje kapsamında Yahyalılı öksüz ve yetim çocuklara İstanbul gezisi düzenlendi.
İstanbul´un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı sunacak gezi öncesi öksüz ve yetim çocuklarla sahur programında bir araya gelen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, yaptığı konuşmada ? Bugün öksüz ve yetim çocuklarımızı bir proje kapsamında İstanbul gezisine uğurluyoruz. Ben başta Kaymakamımız olmak üzere projede emeği gecen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum. İçerisinde uçak yolculuğu, vapur gezisi, tarihi ve kültürel yerlerin görüleceği güzel bir geziye sizleri uğurlayacağız. Cenab-ı Allah her birimizi muvaffak eylesin. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Biz sizleri çok seviyoruz. Peygamber efendimiz de öksüz ve yetimdi. Bizlerde peygamberimizin öksüz ve yetim ümmetiyiz. Sizler bize Allah´ın emanetisiniz. Güle güle gidin inşallah. İstanbul görülmeye değer güzel bir şehrimiz. ? diye konuştu.
Sahur Programına katılan Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner´ de yaptığı konuşmada ? Sizler için bir şeyler yapmayı bir süredir planlıyorduk. Sizlere sorduk, sizlerde İstanbul´a gitmeyi, uçağa binmeyi, Ayasofya, Eyüp Sultan gibi tarihi ve kültürel mekânları görmek istediğinizi bize belirttiniz. Bütün bunları birleştiren bir gezi organize ettik. İnşallah, sizi bugün yolcu edeceğiz. Uçakla İstanbul´a gideceksiniz. İstanbul´da Eyüp Sultan, Sultan Ahmet, Ayasofya, Panorama 1453, Miniatürk gibi yerleri gezecek, akşamda geri döneceksiniz. Bu organizasyonda pek çok insanın emeği geçti. Başta hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu düzenlenen geziler de hiçbir kamu kaynağı kullanılmadı.? ifadelerini kullandı.
Yahyalı Kaymakamlığı, Yahyalı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırseverler işbirliği düzenlenen proje kapsamında yaklaşık 200 öğrenci İstanbul´u görme şansı bulacak.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.