Güncel
21 Ocak 2021 - 17:37
Güncelleme: 21 Ocak 2021 - 17:37

YALÇIN: “ÇALIŞMALARIMIZA KATKI KOYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BİZE BİLDİRİN!

YALÇIN: “ÇALIŞMALARIMIZA KATKI KOYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, her alanda çok önemli işler yaptıklarını söyleyerek fikir ve önerileriyle bu işlere katkı koyan vatandaşlara teşekkür etti.

Sosyal medya üzerinden Başkan Beyaz Masada uygulamasına devam eden Başkan Yalçın, başkan yardımcılarıyla birlikte yine takipçilerinin karşısına geçti.

Bu programın soru-cevap programı olmadığının altını bir kez daha çizen Başkan Yalçın, gelen istek, talep, görüş ve önerilere göre hareket ettiklerini ifade ederek, “Belediye olarak her alanda çok önemli işler yapıyoruz. Yaptığımız bu işlerle ilgili fikir ve düşüncelerini bizimle paylaşarak insanların huzur ve mutluluğuna katkı koyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kent ekmekten park ve bahçelere, okul yapımından kaldırım ve yol çalışmalarına kadar birçok konuda vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Yalçın, ayrıca raylı sistem anayurt hattı, kentsel dönüşüm çalışmaları, geniş mesire alanları gibi konularda da bilgi paylaşımında bulundu.

MEMDUH BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Programda ayrıca 2021 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas’a kazandırılacak hizmet ve yatırımlara da değinen Başkan Yalçın, “Büyükşehir Belediyemiz bu yıl Talas’ta, raylı sistem Anayurt Hattı, Ali Dağı mesire alanının yenilenmesi, Kuruköprü-Çatakdere yoluna köprü yapılması ve Mevlana Mahallesi’ne geniş kütüphaneli bir sosyal tesis yapılması gibi işleri yürütecek. Yapılacak bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İhtiyaç sahibi ailelere Hayır Çarşısı vasıtasıyla destek olduklarına da dikkat çeken Başkan Yalçın, evinde odunu kömürü, üstünde kışlık kıyafeti olmayanların, çatısı damı akanların mutlaka kendilerine bildirilmesi gerektiğine bir kez daha vurgu yaptı.

Öte yandan programda, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Yalçın’a çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı geldi. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Yalçın, hep birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Talas’a ulaşacaklarını kaydetti.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14