YAMAÇ PARAŞÜTÜ İNİŞ PİSTİ YENİLENİYOR

Talas Belediyesi Komando Caddesi üzerinde bulunan Yamaç Paraşüt İniş Pistinde yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda 900 m uzunluğunda ve 4 m genişliğinde yürüyüş yolu, 1800 metrekare tartan pist, 1 adet 450 m uzunluğunda 2 m genişli

YAMAÇ PARAŞÜTÜ İNİŞ PİSTİ YENİLENİYOR
Spor 12.10.2017 16:39:38 0
Haberi Sesli Oku

Talas Belediyesi Komando Caddesi üzerinde bulunan Yamaç Paraşüt İniş Pistinde yenileme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar sonucunda 900 m uzunluğunda ve 4 m genişliğinde yürüyüş yolu, 1800 metrekare tartan pist, 1 adet 450 m uzunluğunda 2 m genişliğinde paten ve bisiklet parkuru ortaya çıkacak. 

Vatandaşların alanı daha iyi ve rahat kullanması için pistte birçok değişiklik yapacaklarını söyleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ?Şuan da yamaç paraşütü iniş pistinde çalışmaları inceliyoruz. Talas´ın girişinde Komando Caddesi üzerinde burası çok yoğun bir şekilde kullanılan bir etkinlik alanımız. Aynı zamanda da yürüyüş ve koşu yapan vatandaşlarımız burayı yoğun olarak kullanıyor. Ama yoğunluktan dolayı küçük ve dar kalmış durumda. İlave ihtiyaçlar da vardı. Özellikle gençler ve çocuklar paten yapmak isteyenler veya bisiklet sürmek isteyenlerle ilgilide bir talep vardı. Dolayısıyla şuanki yürüyüş parkurunu iki katına çıkarıyoruz.? dedi.
Alanı gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Palancıoğlu, ?Şuanki yürüyüş parkurunun yanına ikinci bir yürüyüş parkuru ekliyoruz. Aynı zamanda da bütün tartan pisti, yürüyüş yolunu yenilemiş olacağız. İlave olarak da iç çemberde yine güvenli bir şekilde çocuklarımızın paten yapabileceği ve bisiklet süreceği üçüncü bir daireyi de oluşturmuş oluyoruz. Dolayısıyla burası çok daha yoğun kullanımlara müsait hale gelecek. Şimdi bu çalışma başladı. İnşallah çimlendirme çalışması da bitecek. Dolayısıyla çok yakın zaman içerisinde bu çalışmamız tamamlandığında vatandaşlarımız burasını çok daha nitelikli bir halde kullanmaya başlayacaklar. Hayırlı olsun.? diye konuştu.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Meteoroloji'den don uyarısı...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.

Erciyes 38 FK sahasında takıldı

TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Huzurevinde hızlı değişim! 7 günde baştan sona yenileniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.

ERÜ’den görme engelli sporcular ile anlamlı etkinlik

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti

Melikgazi Belediyesi kışa hazır

Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.

Tomarza'da İlçe Afet Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.

Akçakaya ve Endürlük’te 30 prestijli parsel ihaleyle satışta

Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.

Büyükkılıç; Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.

KAYMEK'ten KPSS ve LGS öncesi deneme sınavları

KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.

Kayak severlere müjde! Sezon o tarihte açılıyor...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.

Başkan Yalçın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü" programına katıldı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.

Büyükkılıç: "17 Aralık, bu milletin hafızasından silinmeyecek"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...

Kayseri'de kar yağışı etkili oldu

Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Çolakbayrakdar: "Hemşehrilerimizin sağlıklı bir kış geçirmesi için hazırız"

Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.

İşçi servisi tır dorsesine arkadan çarptı: 22 yaralı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde işçi servisinin park halindeki tır dorsesine çarpması sonucu 22 kişi yaralandı.

JEOTERMAL SERA OTB İHALESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Kayseri Ticaret Borsası öncülüğünde hayata geçirilmesi planlanan Jeotermal Kaynaklı Sera Organize Tarım Bölgesi (OTB) Projesi kapsamında önemli bir aşama daha başarıyla tamamlandı. Detaylar Kayseri Haber'de...