YABANCI UYRUKLU 2 ZEHİR TACİRİNE 12’ŞER YIL 2 AY HAPİS VE 25’ŞER BİN TL PARA CEZASI
Kayseri’de 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan yargılanan yabancı uyruklu 2 sanığa 12’şer yıl 2 ay hapis ve 25’er bin TL para cezası verildi.
5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar M.R. ve M.J. ile avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı, sanıklar M.R. ve M.J.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptıklarının delillerle ve tanık ifadeleri ile sabit olduğunu söyleyerek, sanıkların ‘uyuşturucu ve ya uyarıcı madde ticareti yapma’ suçunda cezalandırılması yönünde mütalaa verdi. Yeminli tercüman ile savunması alınan sanıklardan M.R., “Ben 4 senedir Türkiye’de yaşıyorum. Hiçbir şekilde suç kaydım yok. Evimde 200 TL para bulundu. Ben eğer uyuşturucu madde ticareti yapsam daha çok param olur. Ben beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum” dedi. Sanık M.J. de, “Ben uyuşturucu kullanıyorum ama kesinlikle ticaretini yapmıyorum. Beratımı talep ediyorum” diyerek kendini savundu.
Mahkeme heyeti, sanıklar M.R. ve M.J.’nin ‘uyuşturucu ve ya uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan 12’şer yıl 2 ay hapis ve 25’er bin TL para cezasına çarptırılmasına hükmetti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.