Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28. Dönem 5. Yasama Yılı başladı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da yeni yasama yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri mesajı verdi.
Kayseri’nin sorunlarını ve taleplerini Meclis gündemine taşımaya devam edeceğini belirten Ersoy, dikkat çeken bir istatistik de paylaştı.
“522 kez Kayseri dedik”
Baki Ersoy, paylaşımında bugüne kadar Meclis kürsüsünde 522 kez “Kayseri” diyerek kentin adını TBMM tutanaklarına geçirdiklerini belirtti.
Ersoy, yeni yasama döneminde de Kayseri’nin ihtiyaçlarını ve projelerini Meclis gündemine taşımayı sürdüreceğini ifade etti.
“Kayseri’nin hak ve menfaatleri için çalışacağız”
Kayseri’nin meselelerini TBMM çatısı altında gündeme getirmeye devam edeceklerini belirten Ersoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Gazi Meclisimizde yeni bir yasama yılına daha Bismillah diyoruz… Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28. Dönem 5. Yasama Yılı ülkemize, milletimize ve Kayserimize hayırlı olsun.”
Ersoy, 27. Dönem’den bugüne kadar olduğu gibi yeni yasama yılında da Kayserililerin talep ve beklentilerini ilgili kurumlarda takip edeceklerini belirtti.
Mesajını “Derdimiz Türkiye, Sevdamız Kayseri” diyerek tamamladı
Yeni dönemde Kayseri’nin ihtiyaçlarını ve projelerini Meclis gündemine taşımaya devam edeceğini vurgulayan Ersoy, paylaşımının sonunda şu ifadeleri kullandı:
“Yeni yasama yılı hayırlı, çalışmalarımız aziz milletimiz için bereketli olsun. Derdimiz Türkiye, Sevdamız Kayseri…”




